Abchar er en familiebedrift som holder til i Trøgstad i Indre Østfold. Det hele startet med en interesse for biokull og ønsket om å sette opp et pyrolyseanlegg på vår egen gård. De høye prisene på eksisterende pyrolyseanlegg, fikk oss til å tenke at det må gå an å lage en rimeligere løsning. Det som startet som en morsom idé rundt middagsbordet på Trøgstad Prestegård, er nå på vei til å bli virkelighet.

Vårt team.

En ung mann med skjegg og blå øyne smiler, iført svart genser med teksten 'LES DEUX' på brystet, ute på landet med åpen horisont og overskyet himmel i bakgrunnen.

CTO

Carl Wilhelm er utdannet sivilingeniør ved NMBU innenfor miljøfysikk og fornybar energi. Under masteroppgaven jobbet han med matematisk modellering av pyrolyseprosessen. Carl jobber nå som data scientist hvor han jobber med å finne ny innsikt og utvikle nye produkter ved hjelp av landbruksdata. I tillegg er han korn og kjøttprodusent ved en gård i Indre Østfold.

Carl Wilhelm Støren Aschjem

carl.aschjem@abchar.no
+47 473 61 107

LinkedIn

En mann med lyst, litt rufsete hår smilende, iført en rutete blazer og blå skjorte, står utendørs med et landskap av åker og skog i bakgrunnen på overskyet dag.
Ung kvinne med blond hår, smilende, står i et åpent landskap med ustrukturerte åser og trær i bakgrunnen, på en overskyet dag.

Produktsjef

Wilhelm er utdannet agronom på Vinterlandsbruksskolen og har 20 års erfaring med jordanalyse og kunderådgivning. Wilhelm har gjennom mange år som bonde og laberatioreansatt skaffet seg god innsikt i jord, jordliv og jordstruktur.

Wilhelm Aschjem

wilhelm.aschjem@abchar.no
+47 907 61 392

LinkedIn

Daglig Leder

Maria har studert internasjonalisering av forretningsmuligheter på UC, Berkeley og har erfaring som venture capitalist i Palo Alto, og har en mastergrad i entreprenørskap og innovasjonsledelse ved Universitetet i Oslo.

Maria Støren Aschjem

maria.aschjem@abchar.no
+47 450 51 998

LinkedIn

Media