Abchar er en familiebedrift som holder til i Trøgstad i Indre Østfold. Det hele startet med en interesse for biokull og ønsket om å sette opp et pyrolyseanlegg på vår egen gård. De høye prisene på eksisterende pyrolyseanlegg, fikk oss til å tenke at det må gå an å lage en rimeligere løsning. Det som startet som en morsom idé rundt middagsbordet på Trøgstad Prestegård, er nå på vei til å bli virkelighet.

Vårt team.

 

Carl Wilhelm Støren Aschjem

CTO

Carl Wilhelm er utdannet sivilingeniør ved NMBU innenfor miljøfysikk og fornybar energi. Under masteroppgaven jobbet han med matematisk modellering av pyrolyseprosessen. Carl jobber nå som data scientist hvor han jobber med å finne ny innsikt og utvikle nye produkter ved hjelp av landbruksdata. I tillegg er han korn og kjøttprodusent ved en gård i Indre Østfold.

carl.aschjem@abchar.no
+47 473 61 107

LinkedIn

Wilhelm Aschjem

Produktsjef

Wilhelm er utdannet agronom på Vinterlandsbruksskolen og har 20 års erfaring med jordanalyse og kunderådgivning. Wilhelm har gjennom mange år som bonde og laberatioreansatt skaffet seg god innsikt i jord, jordliv og jordstruktur.

wilhelm.aschjem@abchar.no
+47 907 61 392

LinkedIn

Maria Støren Aschjem

Daglig Leder

Maria har studert internasjonalisering av forretningsmuligheter på UC, Berkeley og har erfaring som venture capitalist i Palo Alto. Hun tar nå en mastergrad i entreprenørskap og innovasjonsledelse ved Universitetet i Oslo.

maria.aschjem@abchar.no
+47 450 51 998

Media